keresés az oldalon
CÉGÜNKRŐL
PATROLLINE KFT
 

A cégcsoport tevékenységének kezdete: 1994.
 

Cégcsoportunk 1994-ben kezdte meg működését Magyarországon, székesfehérvári központtal az autóelektronikai termékek piacán.

1994-től 1997-ig a cég nagykereskedelmi tevékenységet folytatott, majd a fejlődés lehetővé tette, hogy 1998-ban importőri státuszba lépjen. Árukínálatunk elsődlegesen olyan elektronikus és kiegészítő termékekre vonatkozik, amelyeket utólagos extraként könnyen és szakszerűen be lehet építeni a gépjárművekbe.

Vásárlóink jelentős részben autószalonok, beszerelő műhelyek, autókölcsönzők, flottakezelők és kiskereskedelmi felhasználók. Ügyfeleink és permanens vásárlóink között megtalálhatók az OPEL, CHEVROLET, VW, AUDI, SEAT, SKODA, SUZUKI, PEUGEOT, CITROEN, KIA, HYUNDAI, FORD, HONDA, NISSAN, TOYOTA, FIAT, ALFA, LANCIA autómárkák számos dealere.
 
Cégcsoportunk által képviselt termékek: SIKURA autóriasztók, PIRANHA autóriasztók, műholdkövető rendszerek és tolatóradarok, AUDIODESIGN és SPINSOUND hangszórók és kiegészítők, BLUEONE Bluetooth kihangosító szettek, CNLight Xenon átalakító szettek, valamint PATROL LINE CAN-BUS digitális autóriasztók és motorriasztók. 
 
Cégcsoportunk saját terméke a patrolTrack GPS alapú, flotta követő rendszer, melynek értékesítését és európai disztribúciós hálózatának kiépítését 2009 Októberében kezdtük meg.
 
Az elmúlt 16 évben a cégcsoport - köszönhetően európai üzletpolitikájának, valamint a termékek minőségének - jelentős piaci részesedést szerzett az utólagosan értékesítésre kerülő autó extrák piacán. Megalakulásunk óta az értékesítésre került több mint 180.000 db műszaki termék egyértelmű bizonyítéka annak, hogy cégünk az opcionális autó extrák meghatározó beszállítója a magyarországi viszonteladóknak.
 
Cégünk fennállása óta rendületlenül törekszik ügyfelei mind tökéletesebb kiszolgálására. Igyekszünk megfelelni azoknak a szigorú követelményeknek, melyeket az Európai Uniós tagság és igényes partnereink várnak el tőlünk. Ügyfél centrikus marketingpolitikánk alapja a rugalmasság, melyet alkalmazunk az árképzés, a kiszolgálás és a felmerülő igények szerinti egyedi termékgyártatás területén egyaránt.
 
Cégünk által képviselt termékek nagy része az EU tagállamaiból származik, ennek megfelelően kifogástalan minőségűek és rendelkeznek a szükséges hazai és nemzetközi minősítésekkel egyaránt.
 
Célunk, hogy egyedi termékeinkkel a magyar és a Közép-Kelet európai piac egyik legnagyobb és legjelentősebb beszállítóivá váljunk, és ugyanezen termékeket sikeresen bevezessük a Távol-Keleti piacra is.
 
Áldozatos és megalkuvást nem ismerő munkánkkal szeretnénk megfelelni az európai gyártók, valamint hazai vásárlóink által támasztott egyre magasabb követelményeknek.
 
Oldal nyomtatása

Egyéb kiegészítők

                    
  CAN-BUS                    CAN-BUS                         CAN-BUS

Egyedi igények

Egyedi igényei, elképzelései vannak rendszerünk működésével kapcsolatban? Azonnal keressen bennünket... 
Bezár