keresés az oldalon
Üzemanyag szint figyelés
Üzemanyag szint figyelés
Zárja be a kiskapukat. Nincs többé tankleszívás, vagy kannába tankolás. Mostantól még a láthatatlan is látható lesz…. Ez a legnagyobb költségcsökkentési lehetőség, amit a patrolTrack flottakövető rendszer biztosít.
Szinte mindenhol, de különösen a szállítmányozás területén a legnagyobb gondot okozza a cégtulajdonosoknak a gépjárművek üzemanyag szintjének kontrolja.  Ahhoz, hogy a gépkocsiba lévő üzemanyag szintet figyelni lehessen, a patrolTrack egységet ki kell egészíteni egy opcionális szondával. Ennek beépítésével megteremthető az üzemanyag fogyasztás ellenőrzése. A rendszer grafikonban ábrázolja az üzemanyag szintjének emelkedését és csökkenését, mely kimutatja a gépkocsi üzemeltetője felé a „hirtelen megnőtt fogyasztást.”
A patrolTrack rendszer képes tankolási listát készíteni egy aktuális időszakról, melyen meghatározásra kerülnek az alábbi adatok:
Dátum, Cím, Üzemanyag színt tankolás előtt, Üzemagyag színt tankolás után, Különbség (tankolt mennyiség)
Fenti adatok alapján az egy kattintásra elkészített lista, összehasonlítható a töltőállomások által kibocsátott tankolási bizonylattal. A kettőt összevetve tökéletes kontrol kapható a gépjármű üzemanyag elszámolásáról.
Oldal nyomtatása

Egyéb kiegészítők

                    
  CAN-BUS                    CAN-BUS                         CAN-BUS

Egyedi igények

Egyedi igényei, elképzelései vannak rendszerünk működésével kapcsolatban? Azonnal keressen bennünket... 
Bezár