keresés az oldalon
ELŐNYÖK
 
 
    NÖVELJE HATÉKONYSÁGÁT, GYORSÍTSA ÜGYFELEI KISZOLGÁLÁSÁT!
 
Azonnal, egy monitoron láthatóvá válik a flottájához tartozó összes gépkocsi. Ha diszpécsere követi a flotta valós idejű mozgását, könnyen képes reagálni a további ügyféligényekre, új címekre irányítani az oda legközelebb eső gépjárművet.
 
 
    ÖN SZÁLLÍTMÁNYOZÓ? ADJON EXTRA SZOLGÁLTATÁST MEGRENDELŐINEK!
 
Adjon internetes hozzáférési kódot megrendelőjének, hogy online követhesse annak a gépjárműnek az útját, amely az ő áruját szállítja. Cége most még hitelesebb lesz ügyfele szemében, hiszen a megrendelő a legpontosabb szállítási információt kapja árujával kapcsolatban, anélkül, hogy az Ön munkatársait hívogatná, és hogy dolgozni kellene vele.
 
 
   CSÖKKENTSE DRASZTIKUSAN GÉPJÁRMŰVEI ÜZEMANYAG KÖLTSÉGEIT!
 
A flottakövető rendszer a legnagyobb pénzügyi megtakarítást az üzemanyag kontrol szolgáltatással tudja biztosítani. Mivel a rendszer grafikonon és tankolási összesítőn is képes kimutatni a valós és a vélt üzemanyag fogyasztást, valamint annak költségét, így hatalmas visszatartó erő lesz az üzemagyag manipulációk ellen.
Kamionok és nagyobb személygépkocsi flották fenntartása esetén, az üzemanyag ellenőrző szolgáltatás olyan hasznos lehet, ami 2-3 hónap alatt megtérülést biztosít a tulajdonos részére.
 
 
    ELŐZZE MEG A CÉGES AUTÓ HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ VISSZAÉLÉSEKET!
 
Mivel a járműkövető rendszer napi 24 órában követi és rögzíti a jármű mozgását, így azonnal és utólagos útvonal kontrollal is kiszűrhető a gépkocsik jogosulatlan használata.
 
 
    VÉDJE VAGYONTÁRGYAIT, ESZKÖZEIT!
 
A patrolTrack rendszer minden riasztásnak minősülő eseményről azonnal értesíti cége diszpécserét, vagy az erre kijelölt személyt. Így késedelem nélkül tud intézkedni, szükség esetén rendőrséget, mentőt értesíteni, mely segíthet megakadályozni személyben vagy vagyontárgyakban bekövetkező további káreseményeket.
 
 
    CSÖKKENTSE A LOPÁSI KOCKÁZATOT!
 
A patrolTrack flottakövető rendszernek nagy szerepe lehet egy esetleges lopási kísérlet megakadályozásában, vagy felderítésében. Riasztási események bekövetkeztekor azonnali értesítést küld, mely lehetőséget ad a lopási kísérlet magakadályozására. Eltulajdonított jármű esetében, a GPS alapú helyzet meghatározás segíthet a gépkocsi megtalálásában.
 
 
    KÉSZÍTSEN KIMUTATÁSOKAT!
 
Addig, amíg ma a cégek egyik legnagyobb költsége a humán erőforrás, egyáltalán nem indifferens szempont az alkalmazotti állomány optimalizációja. Ha pl. az útnyilvántartásokat és egyéb kimutatásokat nem ember végzi, hanem számítógép alkotja meg őket automatikusan egyetlen kattintásra, az ismételten hatalmas költségmegtakarítást eredményezhet. Nem utolsó szempont, hogy a gépkocsiba beépített flottakövető rendszer valós kimutatásokat fog készíteni, mely megteremti, a gépjárművezetők feletti átfogó ellenőrzés lehetőségét.  Nemcsak az útvonal ellenőrizhető, hanem tökéletesen kiszűrhető az állásidő is, így a munkavállaló elszámoltatható a nem munkával töltött idővel. A hatékonyság fokozása szintén képes rövid idő alatt rentábilissá tenni a patrolTrack flottakövető terméket és szolgáltatást.
 
 
    SEBESSÉG GRAFIKON!
 
A patrolTrack sebességellenőrző grafikonjával egyszerűen ellenőrizhető, hogy milyen vezetési stílusban használják a cég gépjárműveit. Amennyiben kirívó sebesség túllépéseket találunk, utasíthatjuk a gépkocsi vezetőjét a helyes vezetési norma megválasztására. Ennek eredményeképpen, a sebesség normalizálásával csökkenni fog a fogyasztás, kisebb lesz a fékek, gumik és kopóalkatrészek amortizációja. Egyértelmű tehát, hogy ez a szolgáltatás is komolyan csökkenteni képes a gépjármű fenntartójának kiadásait.
 
 
Az itt felsorolt termékelőnyök mindegyikének óriási szerepe van a gépjárműpark fenntartási és üzemeltetési költségeinek optimalizálásában, csökkentésében. A patrolTrack rendszer, korunk legmodernebb technológiáit alkalmazza azért, hogy ügyfeleinek megoldást jelentsen, az eddig megoldatlan problémákra.
Téves gondolkodás, hogy a patrolTrack termék kiadást jelent! A gépjárműkövető rendszer nem kiadás, hanem befektetés! A befektetés pedig pénzt nem visz, hanem hoz…!!!
Oldal nyomtatása

Egyéb kiegészítők

                    
  CAN-BUS                    CAN-BUS                         CAN-BUS

Egyedi igények

Egyedi igényei, elképzelései vannak rendszerünk működésével kapcsolatban? Azonnal keressen bennünket... 
Bezár