keresés az oldalon
TERMÉKRŐL
 
A patrolTrack RENDSZER
 
A patrolTrack egy internet alapú jármű, flottakövető szolgáltatás, mely a világ minden internetes pontjáról elérhető. Rendkívül demonstratív, átlátható, és érthető kezelői felülete minden ügyfél számára egyszerű használatot biztosít. Sokoldalúsága elősegíti a járműparkok logisztikájának irányítását, lehetővé tesz teljes kontrolt a géppark felett. Professzionális szolgáltatásainak és kimutatásainak kulcsszerepe lesz a gépjárműpark legköltséghatékonyabb üzemeltetésben.
 
 
A KÉSZÜLÉK
 
A patrolTrack járműkövető egység egy viszonylag kicsi, finomelektronikai eszköz, mely integrált mobiltelefont tartalmaz. A készülék működéséhez GSM SIM kártya szükséges.
 
 
A RENDSZER MŰKÖDÉSE
 
A patrolTrack flottakövető rendszer működése GSM, GPRS / SMS technológián alapul. A készülék saját memóriával rendelkezik az adatok tárolásához. A gépjármű adatait folyamatosan gyűjti, tárolja, majd továbbítja GPRS hálózaton keresztül, a Szolgáltató által üzemeltetett szerverközpontba. A szerveren hosszú időre tárolásra kerülnek a gépjármű adatok, melyeket az ügyfelek igényeik szerint tudnak feldolgozni, megtekinteni, letölteni a szerverhez való internetes kapcsolódással. Minden ügyfél saját jelszóval rendelkezik, melynek használatával a szerver leválogatja és láthatóvá teszi az adott jelszóhoz tartozó gépjárműveket.
 
 

Oldal nyomtatása

Egyéb kiegészítők

                    
  CAN-BUS                    CAN-BUS                         CAN-BUS

Egyedi igények

Egyedi igényei, elképzelései vannak rendszerünk működésével kapcsolatban? Azonnal keressen bennünket... 
Bezár