keresés az oldalon
Monitorizarea nivelului de carburant
Monitorizarea nivelului de carburant
Nu mai exista portite!!! De acum incolo toate se vor afla sub monitorizare!... Acesta este cea mai profitabila functie, pe care sistemul patrolTrack vi-l poate oferi.
 
Aproape in orice domeniu, dar mai accentuat in cazul firmelor de transport, monitorizarea, respectiv controlarea nivelului de consum de carburant reprezinta cea mai mare problema pentru proprietar. Pentru ca nivelul de carburant sa se poata monitoriza, unitatea patrolTrack trebuie complectat optional cu sonda. Cu montarea acestui modul se poate concretiza monitorizarea nivelului de carburant. Sistemul prezinta prin grafic cresterea, respectiv scaderea nivelului de carburant, care poate evidentia cresterea exagerata de consum.
Sistemul patrolTrack poate elabora o lista despre o peroada de timp determinata, unde apar urmatoarele aspecte:
Data, Adresa, Nivelul combustibilului inainte de alimentare, Nivelul combustibilului dupa alimentare, Diferenta dintre acestea (cantitatea alimentata).
In prisma datelor de mai sus, cu lista elaborata printr-un simplu clic, se poate compara aceasta cu bonul fiscal de la staia de alimentare. In acest fel se poate obtine un raport exact despre cheltuielile in urma alimentarii cu combustibil. 
Printare

Egyéb kiegészítők

                    
  CAN-BUS                    CAN-BUS                         CAN-BUS

Egyedi igények

Egyedi igényei, elképzelései vannak rendszerünk működésével kapcsolatban? Azonnal keressen bennünket... 
Bezár