keresés az oldalon
DESPRE PRODUS
 
SISTEMUL patrolTrack
 
patrolTrack este un sistem de monitorizare a vehiculelor care cu ajutorul internetului poate fi accesat oriunde in lume. Prin simplicitatea permite utilizarea cu usurinta pentru fiecare client.Complexiatatea domeniului de utilizare permite controlul logistic absolut simplu asupra unei flote de vehicule.Servicile profesionale oferite de acest sistem vor avea numai beneficii in functionarea flotei de vehicule.
 
 
 APARATURA
 
Unitatea de monitorizare patrolTrack este un echipament minuscul care contine un telefon mobil integrat.Ca acesta aparatura sa fie functionabila , este nevoie de o cartela SIM. 
 
 
FUNCTIONAREA SISTEMULUI
 
Functionarea sistemului de monitorizare patrolTrack se bazeaza pe tehnologia GSM, GPRS / SMS.Aparatul are memorie interna pentru stocarea datelor.El aduna,stoceaza in continuu datele vehiculului, ca mai tarziu sa transmita prin GPRS toate datele serverului aflat in sediul beneficiarului.Pe server raman stocate pentru o perioada lunga de timp toate datele, pe care beneficiarul le poate prelucra dupa bunul plac, poate vizualiza, respectiv descarca.Fiecare beneficiar poseda o parola, utilizand acesta parola serverul poate grupa respectiv vizualiza toate informatiile care se pot obtine cu aceste parole. 
Printare

Egyéb kiegészítők

                    
  CAN-BUS                    CAN-BUS                         CAN-BUS

Egyedi igények

Egyedi igényei, elképzelései vannak rendszerünk működésével kapcsolatban? Azonnal keressen bennünket... 
Bezár